Vinderen af den seneste konkurrence er....

Beauty time!

Købte i dag denne lille kasse til at samle nogle af min yndlings beauty produkter i.
Her får i nogle af mine bedste råd, når det kommer til hud og makeup!

Skærmbillede 2015-01-30 kl. 19.39.14

1) RENS DIT ANSIGT MORGEN OG AFTEN

Jaja, den har du hørt 700.000 gange, men alligevel får du det ikke liiiiige gjort, inden du falder i søvn til Gossip Girl på Netflix eller i din kærestes arme! Meeeeen… Der er virkelig ingen kære mutti. Suck it up, og vask dit ansigt! I løbet af dagen bliver det udsat for så mange bakterier, og bliver irriteret af diverse makeup, så lad nu for pokker huden ånde en lille smule om natten. Jeg har anskaffet mit nogle super lækre og billige renseservietter fra Purex, som er uden parfume og helt kanon til hvis man sover et fremmed sted ( 😉 ) eller bare ikke orker at rense med 7 forskellige produkter…
AF MED DET MAKEUP …. AF MED DET HELE!

tumblr_ngdqfxiUgP1tknl59o7_400

2) SLUT ALTID AF MED SKINTONIC ELLER KOLDT VAND.

Det lukker porerne efter, at de er blevet åbnet ved rens og varmt vand. Dermed er de også særligt sårbare over for bakterier, så luk luk luk luk dem! For pokker da!

3) FUGT FUGT FUGT FUGT!

Brug en smækker lækker dagcreme! Jeg ved udemærket godt, at mange af mine læsere er på SU (hurra det er jeg også) og budgettet er måske ikke så stort, men en god dagcreme behøver virkelig ikke at være særlig dyre! Jeg har mange gange i desperate tider købt dagcreme fra Neutral, Derma osv… men de er bare møg ringe efter min mening. Det kan sagtens være, at der står meget fint at de er uden parfume, parabener og alt det andet pisselort, vi helst ikke vil have, men til gengæld er der masser af vand i, hvilket får huden til at sprække i den kolde vinterluft og basically fugter de bare ikke nok!
Tilgengæld er jeg vild med cremerne fra La Roche-Posay og Beauté Pacifique – de sparker røv!

giphy-10

4) GOD DAMN LEARN HOW TO HIGHLIGHT AND COUNTOUR!

Ladies! Dette er dit stærkeste makeup våben…
Hvis du endnu ikke ved, hvordan man gør, så er det nu, at du går på youtube og skriver “Countouring Tutorial” – Your life is gonna change forever….
Det kan forvandle dig fra Shrek en søndag morgen til Kim Kardashian søndags chiiiick!

giphy-11

5) BAD OG SPRØJT!

Sørg for at gå i bad hver dag ..
Man føler sig altså bare lækrere efter et dejligt bad, afsluttet med koldt vand og så en par sprøjt med ens yndlingsparfume. Min favorit er klart og helt uden diskussion Chanel Mademoiselle!
Men jeg undervurdere bestemt ikke min Shea Body Mist fra The Body Shop til at friske op med i løbet ad dagen!

giphy-9

6) DON’T WORRY BE HAPPY!

Bekymringer giver rynker… at least so I’ve heard. Løb en tur, smil, spis sundt, lev et liv der gør dig glad og vær positiv <3
Du har min største støtte!

giphy-8

Hav en vidunderlig weekend everybody!

Isabelle Street

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af den seneste konkurrence er....