II Date Night Aflyst? II

Madklubben // Ondt i ryggen // Galla

I dag har jeg haft vanvittig ondt i ryggen, så har ligget på sofaen og set tøseserier på Kanal 4 og kigget på lækre lejligheder i København – Nej skal ikke flytte lige nu, men man har vel lov at drømme? Især på sådan et pisse grå onsdag.

10751642_10204747439193391_576916325_n

I går var jeg jo ude at spise med en fyr jeg har mødt…….       På Tinder.
Har efterhånden været på en del tinderdates (Hvis du har boet under en sten de sidste par måneder så er Tinder en slags moderne “duer ikke, væk!” i grove træk). Alle de dates jeg har været på har faktisk været forholdsvis hyggelige og forløbet over al forventning.
I går havde denne skønne fyr så inviteret mig på Madklubben i Admiralgade, hvor vi spiste dejlig mad og talte i næsten 4 timer – Og for første gang har jeg været nervøs – dagen derpå – om han har lyst til at se mig igen..
Jeg lever meget efter den filosofi, at jeg ikke vil nøjes. Jeg SKAL ikke have en kæreste bare for at have én. Det skal være fordi jeg finder én, hvor jeg bliver glad, når han er glad, hvor det hele er lidt bedre, når man er sammen og han kan finde ud af at hænge hylder op og andre mandeting, så jeg kan få lov til at diktere, hvor tingene skal hænge og hvordan det hele skal gøres. 😉 Udover det så havde den unge mand ekstremt meget mellem ørerne, hvilket er fantastisk og bestemt ikke har været tilfældet hos størstedelen af de andre jeg har været ude med.

0fb96b18f84df5023d83a115f7b206c4

Jeg må ærligt indrømme, at jeg håber, at “M” vil ses igen… Så vi forhåbentlig kan lære hinanden bedre at kende, og hvis ikke han er interesseret i det, så er der nok en mening med det hele og så var han sikkert en douche-bag inderst inde 😉

10752104_10204747440073413_371003131_n

Desuden har jeg i dag taget beslutningen om ikke at tage til galla på min skole.. Alt der overhovedet har noget med gymnasiet at gøre hænger mig lige for tiden langt ud af halsen og for pokker hvor vil jeg gerne bare have den hue nu.
Kan slet ikke overskue kjole-køb, limo, middag, date og Les Lancier…
Det kan være jeg ombestemmer mig… Er det dumt?

xoxo

Isabelle Street

2

  • Neeeej søde, det er ikke dumt et valg. Tænk lige på alle de penge du vælger at bruge på galla, én aften, kjolen bliver kun brugt den ene gang, og åh! Det er ikke det værd, når du i første omgang ikke føler for at tage med. Jeg må indrømme at de 2 ud af 3 år hvor jeg tog til Galla på stenhus, der var det lidt halvkedeligt og det ene år tog jeg hjem før kl 12, det andet år (3G), stak Nikolaj, Robin og jeg af ned til byen kl 23 😀 kjolerne hænger stadig i skabet og er aldrig blevet brugt siden.
    Ps. Dejligt med “M”, han lyder som en god fyr. Fingers crossed 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • lookatme

      Det tænker jeg nemlig også… Og har endda mulighed for at tage et job den aften og tjene nogle gode penge, så det må blive dét i stedet 😉
      Så får jeg godt nok ikke svunget træbenet til Les Lancier, men er sikker på, at jeg overlever. Haha!

      “M” er skønno. Mine fingre er søreme også krydset!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

II Date Night Aflyst? II