Overspringshandlinger you little bitch

Når man træffer en møg forkert beslutning!

SHOCKING NEWS! Jeg er langt fra perfekt..
Wow, sjovt Isa – brug da endelig humor som indledning til et mere seriøst indlæg.
Det er super grænseoverskridende at skrive et indlæg som dette, da mine nærmeste og andre i min omgangskreds for det meste læser med herinde.

Kender i det, når man tager en kæmpe dum beslutning og det faktisk først går op for én et stykke tid senere?

Dealen er, at jeg i foråret så en virkelig skøn fyr i 3 måneders tid…
Alt var helt perfekt – skolen var ved at slutte, vi brugte stort set al vores tid sammen, han havde en skøn familie, som jeg var meget hos og vi havde det pisse sjovt og dejligt sammen.

 Men det er jo ingen hemmelighed, at jeg ikke er så god til at holde fast på hankønnet. Hurtigt begyndte jeg at se det der skulle kunne skille os ad, frem for hvor godt vi havde det. F. eks. at han er 2 år yngre, at han stadig vil gå i skole, når jeg er færdig og at har en helt anden vennekreds der er væsentlig yngre end jeg er.
Men det er jo ting der er fuldstændig ligegyldige, for man skal jo nok finde ud af det, og måske tænker jeg alt for ofte at græsset er grønnere på den anden side.
Hvilket det virkelig ikke er, når man sidder et halvt år senere og tænker hvad fanden havde jeg gang i? Jeg ødelagde det fuldstændig for mig selv, og min dårlige samvittighed gør, at jeg ikke kan gå tilbage. Jeg føler virkelig ikke, at jeg kan gøre det hele igen, for shit hvor jeg dårlig samvittighed over hvordan det sluttede.

Det var hundrede procent mig der var dybt åndssvag og det har jeg intet problem med at indrømme, og nøj hvor ville jeg gerne gøre det om, men nogle gange må man indse, at man har lavet en fejl og i stedet for at ærgre sig over det, lære af det og forsøge ikke at begå samme fejl igen. Det kan godt være, at det er ham der er væsentligt yngre end jeg er, men det var da i hvert IKKE mig der opførte mig spor voksent i den situation.

Jeg bliver i hvert fald nødt til blive bedre til bare at springe ud i det, når jeg møder en sød fyr og bare nyde det man har – også selvom det måske ikke holde i 20 år..

Andre der er pisse besværlige, når det kommer til sådan noget kærlighedspjat?

Skærmbillede 2014-11-26 kl. 13.21.44

“Hun vil ha det hun ik’ kan få, for hun er vant til at få alt hun peger på”

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overspringshandlinger you little bitch