Hot Lips, black friday og jaa....

Om at elske og at hade julen!

Glæææææædelig 1. December allesammen!

Min første december er forløbet nogenlunde sådan her: Grædt i 2 timer i træk efter jeg stod op (Og nej, fortæller ikke hvorfor, for jeg ved det egentlig ikke. Tror det hænger sammen med, at jeg har eksamen lige om lidt, ikke får trænet, er træt og at jeg har hormoner der arbejder væsentligt hurtigere end jeg gør), så kørte jeg mod hudlægen og bragede direkte ind i en anden bil, da jeg skulle parkere (Hurra for en solid Nissan og, at den anden bil tilsyneladende også var ret hårdkogt, for ja jeg er typen der lægger en seddel med navn og tlf. nummer, når jeg laver noget lort, og det synes jeg ikke lige pengepungen kan arbejde med her i december), så kørte jeg i skole – eller det vil sige, at jeg forsøgte, men tog den forkerte afkørsel (og jeg kører altså turen hver dag – fik mig til solidt at stille spørgsmålstegn vej min intelligens) og som om, at alt dette ikke var nok, skulle jeg lige en tur på det lille hus, da jeg kom op på skolen, og fik dyppet mit nye tørklæde i toilettet….

MEN MEN MEN BORTSET FRA DET SÅ EEEEEEEEELSKER JEG JULEN!

Radio Soft har kørt på fuld skrue i Nissan’en siden starten af november og det har været fantastisk! Har købt julehjerter i “diamanter” og hængt i vinduerne og jeg har allerede klaret halvdelen af julegaverne.
Synes virkelig, at julen er en skøn tid og det er bare fantastisk vejr at løbe en tur i og bare være udenfor lige nu..
Jeg ved udemærket, at det ikke er alle der har det sådan og i 3-4 klasse stiftede jeg for første gang kendskab med én der virkelig bare ødelagde min børnetro på, at julen bare er det mest fantastiske i hele verden.
Det var min matematiklærer Kjeld. Haha! Kjeld hadede julen og fjernede ALT der mindede om julehygge i vores klasse, når han kom ind. Kalenderlyset blev gemt ind i skabet og det samme med klassen pakkekalender. Sure gamle fjols.

I dag kender jeg efterhånden mange, der ikke er just begejstret for julen. Det synes jeg er rigtig ærgerligt for jeg tror altså ikke, at traditionen fordufter lige foreløbig 😉 Så nyd det – køb eller lav gaverne i god tid, tænd for julemusikken, pak dig godt ind, når du går  udenfor, gå en tur ned i byen og se på de hyggelige julelys og bare nyd denne her hyggelige tid…

HEY! Faktisk så skal jeg lige fortælle jer om en mega sej person, jeg kender! Hun hedder Pernille og rejser til Thailand i hele vinterhalvåret! Det er bare så pisse cool, at hun gør det og håber, at jeg kan forme mit liv sådan, at jeg kan gøre noget lignende. Hun er journalist og skriver mega fedt, og du kan følge hende på Instagram lige HER.

ELSKER DU JULEN ELLER GLÆDER DU DIG BARE TIL, AT DEN ER OVERSTÅET?tumblr_nfvkvwf1By1s90n2jo1_500

Hilsner fra Isa-juletosse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hot Lips, black friday og jaa....