Konkurrence ladies: Vind sorte franske nylonstrømper fra lovelegs.dk på bloggen nu!

Øh, kan jeg få en fucking værge, tak?

I dag startede ligesom de fleste andre dage.
Okay næsten i hvert fald – skulle først møde kl 10.00, så jeg stod sent og veludhvilet op og kørte i skole, havde to timers idræt og fik startet dagen helt vidunderligt!

Senere på dagen havde min dejlige veninde bagt cupcakes til hele klassen og der brød den indre overskuds se-mine-dejlige-rugboller-og-sunde-brownie-Isa sammen og spiste 3 cupcakes! Omg, hvad blev der af én til hver?.. Men det er jo heller ikke fair, når det var sidste modul, hvor man er røv træt og alt der overhovedet minder om sukker, kan få mig til at sitre af lyst som en gammel junkie.

3 cupcakes… Isa for helvede.

Efter skole skulle jeg liiiiiige et smut til Lyngby for at aflevere nogle kontaktlinser og have taget en blodprøve.. men hov.. vent!… 1-2 -3… Der var Magasin… og H&M… og Pieces… og Norr.. og… de havde jo allesammen udsalg. Og igeeeeeeeeen gav jeg-skal-have-styr-på-min-økonomi-og-denne-måned-kommer-jeg-ud-med-et-overskud-Isa efter, og det er så her, at jeg spørger:

“KAN JEG FÅ EN FUCKING VÆRGE, TAK?”

Du ved, sådan én der siger “Isa, nu har du fået én cupcake, så skal du ikke have flere” og som sætter mig af LIGE ude foran den butik jeg skal ind i, og henter mig LIGE ude foran igen, så jeg ikke bliver fristet af alt muligt.
Kan man overhovedet få en værge, når man er voksen?

79231aa0-6283-0132-17ba-0a7dfd902b7c

Efter lidt (okay mange.. men min samvittighed har det bedre med ordet lidt) impulsshopping gik turen hjemad. På vej hjem fik jeg en sær lyst til at løbe.
Altså ikke at sidde og lade som om, at jeg løb inde i bilen og jeg var heller ikke på vej til at smide Nissan’en ind til side for at lege Forest Gump, men jeg trængte til at røre mig.
Jeg fik gjort fuldstændig rent og ryddet op igår, og jeg synes tit, at når man får sådan noget gjort, så giver det en ro til at lave andre ting – og nyde dem! Som for eksempel at løbe en tur. Med mit lidt (okay, igen er det nok mere korrekt at bruge ordet meget, men jeg undlader) rodede hovede, har jeg virkelig brug for en ydre orden. Jeg er ikke super god til at skabe den ydere orden, da jeg samtidig er stor tilhænger af oversspringshandlinger, men jeg kan mærke, at det virkelig gør mig godt, at få styr på tingene og få bevæget min lille tykke krop!

10937332_10205318554270911_1818240776_n

Nu sidder jeg her på et rengjort værelse efter en vidunderlig løbetur og tænker fuck de tre cupcakes, jeg lever kun én gang!

Godnat <3

Isabelle Street

2

  • ha ha, ej, hvor kan jeg genkende de ting du skriver, både ift. sukker og shopping, som også er mine svagheder. Jeg vil gerne med i køen til en værge!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • lookatme

      Ej, hvor er jeg glad for, at jeg ikke er den eneste! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence ladies: Vind sorte franske nylonstrømper fra lovelegs.dk på bloggen nu!