Tirsdags Tanker x Ny Kæreste

Fitness-drømme…

I medierne har der på det sidste været så mega meget snak om, hvordan “alle unger piger nu” skal stille op til Bikini Fitness. Jeg elsker at træne (Yoga) og løbe. Det gør mig glad i låget, og giver mig overskud. (Kliché? Yes Sexy).

tumblr_nii6ls6i0r1tfqlfqo2_250

Dog kommer jeg ALDRIG nogensinde til at dedikere mit liv til sådan noget. Jeg synes ærlig talt, at det er lidt latterligt. Men nogen synes sikkert også, at det er dybt latterligt at dyrke yoga. So be it, vi er alle forskellige.

Noget der dog ikke er latterligt er SHOPPING! Og når man kombinere shopping og træning, så har man sgu a little piece of heaven.
H&M har denne uge tilbud på deres sportstøj, så jeg var heldig at finde nogle super fede ting til ingen penge! Nu kan jeg da slet ikke vente med at blive rask, så jeg kan komme ud at løbe. Lige nu har jeg konstant elleve-taller ud af næsen, og en stemme som en havnearbejder! Not so sexy.

hmprod hmprod2 hmprod1

Hvad synes i om farverigt sportstøj?
Er det for meget, eller skal der bare fuld knald på?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags Tanker x Ny Kæreste